Oral B Pro

Geplaatst op 14-10-2021

Oral B Pro elektrische tandenborstel kopen? Een professionele keuze, om als een echte tandarts te poetsen. Beschikbaar in verschillende uitvoeringen, bijvoorbeeld met Cross Action of 3D White om jouw gebit de best mogelijke reiniging te bieden.

Bestel een elektrische tandenborstel uit de Oral B Pro-serie en zoek daarbij ook de juiste opzetstukjes. Op die manier poets je als een pro, en zal de tandarts trots op je zijn. Wij zorgen er ondertussen voor dat je online een scherpe prijs betaalt.

Pro 600 Oral B

Op zoek naar de Pro 600 van Oral B of heb je een ander model op het oog? Wij zorgen er met de verschillende Oral B Pro-tandenborstel voor dat je online een zo laag mogelijke prijs betaalt. Een goedkope keuze, waarmee je als een professional jouw tanden kunt poetsen.

Wil je vooral tandplak verwijderen, de strijd met tandsteen aangaan of verkleuringen voorkomen? Aan de hand daarvan kun je een van de Pro-modellen van Oral B selecteren. Gebruik bijvoorbeeld de Sensi Ultra Thin, 3D White of Cross Action-techniek om jouw tanden iedere keer zo goed mogelijk te poetsen. Het is de beste manier om tandplak te verwijderen en iedereen met een stralende glimlach te begroeten.

Oral B pro 600 White and Clean

De tijd dat we onze tanden alleen maar schoon poetsten is al een tijdje voorbij, dankzij de Oral B Pro-serie is er namelijk veel meer mogelijk. Gebruik bijvoorbeeld White and Clean of 3D White om ook verkleuringen van jouw tanden op een effectieve manier tegen te gaan.

Ondertussen zorgen wij voor een scherpe aanbieding, waardoor je een zo laag mogelijke prijs betaalt. Inclusief een 2-minutentimer en bijvoorbeeld een poetsdruksensor. Daarmee voorkom je dat je te hard poetst en krijg je een seintje op het moment dat je de heilige twee minuten achter de rug hebt. We maken je het poetsen met de Oral B Pro 600 en de andere modellen graag zo makkelijk mogelijk, zonder dat je daar een hoge prijs voor betaalt.

Oral B Pro 600 Cross Action

Specifiek benieuwd naar de Pro 600 Cross Action of een van de andere modellen? We zijn jouw specialist op het gebied van Oral B. Dankzij onze scherpe aanbiedingen kun je de tandenborstels goedkoop bestellen, zodat jij voortaan professioneel elektrisch kunt poetsen. Het is de makkelijkste manier om jouw gebit de best mogelijke aandacht te geven, zodat het daar in ieder geval niet aan zal liggen. Bestel meteen online, dan gaan wij met jouw Oral B Pro voor je aan de slag.